dimecres, 13 de juliol del 2016

Persones tòxiques

Pots patir una intoxicació per exposició a substàncies tòxiques, sintètiques o creades per éssers vius, per ingestió, inhalació o altres tipus de contacte.

Depenent del producte i la dosi que ingereixes, et poden produir, entre altres manifestacions, alteracions de la consciència, problemes cardiorespiratoris, convulsions i lesions hepàtiques i renals.

Per tant, resulta clar que has d’evitar qualsevol contacte amb aquest tipus de substàncies.

Però existeix un ésser viu, que no és ni un bacteri ni un fong, capaç de produir intoxicacions amb resultats igual o fins i tot més perillosos, gent que tens al teu voltant i que et provoca efectes no desitjables i de qui t’hauries d’allunyar.

Evita les persones que et dominen i controlen, que no tenen en compte les teves necessitats i sentiments. Persones que es centren en elles mateixes i que, encara que ho facin veure, no estan gens interessades en tu. Gent que et veu com a una eina a emprar en tost d’un ésser autònom amb qui compartir.

Allunya’t encara que et costi d’amics que es mostren sempre envejosos i autoritaris. Companys manipuladors i pesimistes. Coneguts sociopsicòpates, parents desqualificadors i neuròtics.

La teva existència l’hauries de compartir només amb qui t’aprecia i te la fa més fàcil.

La vida és massa curta per passar-la intoxicat.

2 comentaris:

  1. I si la persona tòxica ets tu llavors què has de fer?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si la persona tòxica ets tu hi ha molt poques possibilitas que ho reconeguis, per tant, el problema sempre és dels altres, que sempre t'ataquen i critiquen i s'allunyen sense motiu de tu

      Elimina

Els dissabtes, el cartó

Els dilluns, els envasos lleugers, els dimarts, la matèria orgànica… Quan has de fer munts dels diferents productes que rebutges -plàstics, ...