dimarts, 9 de setembre del 2014

Masticables


Els caramels sugus són durs quan te'ls fiques a la boca i comences a mastegar-los. Són hostils i gens propensos a deixar-se assimilar.

Són rebels per naturalesa, poc a poc adquireixen una textura gomosa que es fica entre les dents. Tens la sensació d'ésser envaït per un element estrany que no et deixa obrir la boca, que s'aferra a la dentadura, que lluita i es defensa. 

I a la fi canvien, amb calor, saliva i masticació lentament baraten la densitat, es rendeixen i són suaus com la seda i ja està, els gaudeixes.

De vegades trobes un sugus que t'agrada especialment, potser de gust de pinya, d'embolcall blau. Penses vaja sugus, mare meva! Però és dur, molt dur, i per molt que salivis i masteguis es resisteix.

I et preguntes cagontot, els sugus, que no són tots iguals, per què aquest em supera? 

Què pots fer? Escopir-lo i agafar-ne un altre? Canviar d'estratègia? Tenir més paciència amb ell? 

El vas reblanir prou abans de provar de mossegar-lo? T'has plantejat si el problema és ell o ets tu?

Els caramels sugus, sugus de suchard, triomfen perquè suposen un desafiament. No hi ha cap recompensa millor que el resultat feliç d'una empresa complicada.

Si vols experimentar el gust de la victòria després d'una dura batalla i no tens cap intenció de fer-te mercenari, accepta el repte dels inigualables sugus.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Frenar per no col·lapsar

Pots arrossegar uns quants problemes, preocupacions i maldecaps tota la vida, és normal, li passa a tothom, i així i tot anar tirant. També ...