dimecres, 9 d’agost de 2017

Sembla que t'encalcen

Vas tot el dia frissant pertot. En aquestes dates estiuenques, amb tot el que signifiquen de calor i multituds, se t’acaba la paciència a l’hora de fer cues als súpers o benzineres, i t’irrites brutalment a la carretera si has d’anar una estoneta darrere d’un tractor a 60 per hora o d’un cotxe a menys de 90…

La majoria de vegades sense tenir cap motiu per tanta pressa.

Si vas a la platja i allà on arribes està ple de tovalloles i ombrel·les, sembla que no pots passar un moment cercant un tros d’arena buit. Tens res a fer després? Sí, d’aquí a quatre hores. Idò relaxa’t i gaudeix una estona. 


I aguantar la calor t’és difícil perquè no estàs mai assossegat, sempre corres per fer-ho tot com un esperitat.

Moure’t entre la gent, tot ple de turistes als carrers i carreteres, és un suplici perquè són obstacles al teu objectiu d’arribar prest, encara que ni tu de vegades saps a on.

Anar per la vida sempre que es pugui amb tranquil·litat i sense pressa atenua o estalvia moltes molèsties, emprenyaments i estats d’ànim alterats.

Perquè si moltes situacions són ja estressants per naturalesa, imagina si vas sempre atabalat, com si arribessis tard a algun lloc.

Tu saps que açò és així i que aquesta ànsia que et sol omplir no duu més que malestar afegit.

Però per molt que vulguis no ho pots evitar, tot ho has de fer corrents, angoixat, fins i tot quan no tens cap motiu per frissar. 


Sempre sembla que t’encalcen.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sembla que t'encalcen

Vas tot el dia frissant pertot. En aquestes dates estiuenques, amb tot el que signifiquen de calor i multituds, se t’acaba la paciènci...