dimarts, 11 de juliol del 2017

Un Joyca i una Harley

Si haguessis de tenir una moto -fa una eternitat vas tenir una 74 cc-, voldries que fos segura i tranquil·la, que et dugués on vols amb comoditat, guapa i elegant, per passejar i veure món poc a poc fent porrop pop pop porrop

Si haguessis de tenir una barca -vas poder gaudir-ne d’una fa segles-, la voldries petita, amb un motor interior senzill, que gastés poc i fiable per anar a passejar, nedar i llençar colque fluixa, tot fent xup xup xup.


Hi ha prou articles al mercat per a cada personalitat, necessitat i desitjos com per trobar cadascú el que més li satisfà.

Tu ets de mena pausada i quan observes la carretera i veus grups de gent en motocicletes rodant sense pressa t’emociones….

També tens certa enveja si ets a una cala o port i observes com tornen les barquetes quan es pon el sol.

En canvi no conceps manejar per exemple una moto Kawasaki Ninja H2R, i tampoc te faria el pes una llanxa amb un foraborda Honda BF 200.

Un llaütet amb un motor Joyca, d’aquells que es feien a Menorca, i una Harley tranquil·la -ja no hi queden gaires Sanglas en condicions- són els capricis que trobes que més encaixen amb la teva manera de ser i que, en el teu món virtual, t’agradaria tenir.

Coses que probablement mai no posseiràs, perquè quan et poses a pensar en els maldecaps i despeses que suposen, comparat amb l’ús que els hi donaries, la idea et dura mil·lèssimes de segon al cap…



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Quan tornis a néixer

Quan tornis a néixer faràs regates en un veler, aniràs a jugar a golf en un descapotable, gaudiràs la major part del temps de festes privade...