dimarts, 4 d’octubre de 2016

Paraules buides

Disfruta de la vida, siguis tu mateix, frases que et diuen ben convençudes persones que coneixes, encara que no sempre et sembli que els funcioni aquest convenciment. 

Ets jove mentre t'hi sentis, el que no et mata et fa més fort, les petites coses són les importants, frases precioses que la gent escolta i repeteix automàticament, però no veus que la felicitat sigui el que més abundi al teu voltant.

Confia en les teves possibilitats, ets millor del que penses, pots ser l'amo del teu futur, el secret de la felicitat és... polides paraules que circulen i es reprodueixen a les xarxes socials, però a tu et sembla que existeixen tants de factors incontrolables...

Tal vegada, pel que es veu, hi ha molta gent que pensa que basta amb creure's aquestes sentències perquè els funcioni la vida, potser necessiten autoenganyar-se i troben que repetint frases d'aquestes com un mantra faran millor la seva existència.
A tu et sembla que s'ha d'actuar més i decidir per un mateix, dependre menys del que han dit o escrit altres, i que allò que transita per internet o que figura als llibres d'autoajuda i que repetim com un lloro no són més que paraules buides si no ens encarregam d'omplir-les de significat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El preu de les coses (i II)

Si has optat, per naixença o tria personal, viure a un lloc com Menorca, amb tots els avantatges que té (perquè en deu tenir, no? supòs que...