dimarts, 1 de juliol de 2014

Les claus de l'èxit


Per triomfar a la vida, oblida’t de mostrar-te com ets, autèntic, honest i conseqüent. Oblida prejudicis i remordiments i llança’t sense complexos al món de la farsa, l’aparença i la hipocresia.

Per trobar feina, aconseguir parella, prosperar en política, guarda la canya d’un sol ham i agafa els palangres, deixa la fluixa i empra un bou.

Si vols arribar a ser qualcú, aparca l’orgull i el sentit del ridícul, no et mostris vulnerable, supera l’empatia i oblida els fracassos. No admetis ni una errada, no et disculpis. Demà torna a començar com el primer dia.

I si queden pel camí víctimes del teu èxit, amics decebuts, col·legues dolguts... és el seu problema; estaven destinats a ser uns perdedors. No reculis mai, ni per agafar arrencada. Empentes, colzades, travetes, mentides i traïcions: tot val. La vida no és potser una competició? Idò...

No tenguis ètica ni moral. Que mai no puguin dir allò de «era una persona de profundes conviccions». Quina vergonya! Aquests no faran mai res. 

No tenguis massa estimació per ningú, no et deixarà prosperar. Tu ets l’únic important i la resta, instruments que has de manejar per al teu profit.

I si et recriminen per la teva manera de ser, pensa que només és enveja.

Ja sé que no és bo de fer aplicar aquestes mesures, sobretot si ets de natural bona persona, però estic segur que amb treball, perseverància i disciplina ho aconseguiràs. 


4 comentaris:

 1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 2. Uf.....complicat.
  L'éxit a qualsevol preu....
  Al menys sembla que tens ses idees clares i crec que en part és així.

  ResponElimina
 3. supòs que entens la ironia de l'escrit, que vol dir exactament el contrari del que diu. salut!

  ResponElimina
 4. és a dir, que normalment per tenir èxit has d ser un cabronàs i fill de puta

  ResponElimina

El preu de les coses (i II)

Si has optat, per naixença o tria personal, viure a un lloc com Menorca, amb tots els avantatges que té (perquè en deu tenir, no? supòs que...